El partit de futbol de La Marató, el 16 de desembre al Miniestadi

El partit de futbol de La Marató, el 16 de desembre al Miniestadi

El jugador Éric Abidal farà la sacada d’honor en un partit que també inclourà diverses activitats d’entreteniment El preu del donatiu de les entrades és de 5 euros per a Tribuna, i de 3 euros per a la resta de l’aforament de l’estadi

El partit de futbol de La Marató de TV3, que es disputarà el proper 16 de desembre, tindrà com a escenari el Miniestadi del FC Barcelona. El Fòrum Samitier organitza un any més aquest partit solidari, que comptarà amb la col·laboració de la Fundació del FC Barcelona, i que reunirà personalitats conegudes del món de la televisió, el teatre, el cinema, l’esport... La finalitat d’aquest partit és recollir fons per a La Marató de TV3, que en aquesta edició estarà dedicada a la lluita contra el càncer.

Éric Abidal farà la sacada d’honor

L’enfrontament es disputarà a les 11.30 hores i abans comptarà amb la participació del jugador del FC Barcelona Éric Abidal, que farà la sacada d’honor. El partit també inclourà diverses activitats d’entreteniment.

El preu del donatiu de les entrades és de 5 euros per a Tribuna, i de 3 euros per a la resta de l’aforament de l’estadi. A partir d’aquest dijous es posen a la venda les entrades, que s’hauran d’adquirir presencialment a les taquilles del FC Barcelona.

Una tradició del Fòrum Samitier

El Fòrum Samitier, que presideix Jaume Llauradó, ha col·laborat des del seu inici amb el partit de futbol de famosos de La Marató de TV3, i des de fa anys n’és l’organitzador. La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, que des del 1992 dedica tota una jornada a recaptar recursos econòmics per a la investigació de malalties que no tenen cura amb l’objectiu sensibilitzar la societat catalana. La Fundació del FC Barcelona col·labora en l’organització i la difusió d’aquest partit. El mes de maig passat, el FC Barcelona i la seva Fundació també van participar en l’edició especial de La Marató que es va dedicar a la lluita contra la pobresa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut