El Barça entrega una nova insígnia d'or i brillants a Manolo Escobar

El Barça entrega una nova insígnia d'or i brillants a Manolo Escobar

“Estic molt feliç, perquè era un dels objectes que més m’estimava”, reconeix el veterà cantant, a qui li havien robat l'altra que tenia

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha lliurat avui la insígnia d’or i brillants al cantant Manolo Escobar, soci i gran aficionat culer. D’aquesta manera, el FC Barcelona ha rescabalat el greuge a què va ser sotmès el cantant al setembre del 2011, quan uns lladres van entrar a la seva casa de Benidorm i li van robar diversos objectes personals, entre els quals hi havia la insígnia d’or i brillants del Barça.

“Estic molt feliç, perquè era un dels objectes que més m’estimava, conjuntament amb la Medalla d’Or al Mèrit al Treball i la Medalla d’Andalusia”, ha reconegut avui el cantant, que encara recordava el dia que el president Enric Llaudet li va lliurar per primera vegada.

Poc després de saber el robatori que va patir, el president Sandro Rosell va visitar el cantant i va confirmar-li que li tornarien a lliurar. I ha estat avui, a la Llotja del Camp Nou, abans del partit contra l’Athletic Club. El vicepresident Jordi Cardoner, els directius Jordi Monés i Eduard Coll i l’exjugador Carles Rexach han acompanyat Manolo Escobar en aquest acte entranyable.

Foto amb els 11 voluntaris de la campanya ‘Deixa de fumar amb el Barça’

A banda de la nova insígnia per a Manolo Escobar, la Llotja Presidencial també ha acollit un altre acte abans del partit. Ha estat la foto de grup amb els 11 voluntaris de la campanya 'Deixa de fumar amb el Barça: comença el desafiament per a milions de fumadors d’Europa', que avui ha presentat oficialment la Comissió Europea i el FC Barcelona. Aquests voluntaris provenen d'11 països diferents de la UE i han estat convidats a passar tota la jornada al Club com a primers usuaris de l'eina 'on-line' que ajuda a deixar de fumar i que s’ha posat en marxa amb la campanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut