La Copa del Rei entra en escena per al Barça Intersport

La Copa del Rei entra en escena per al Barça Intersport

El Barça d’handbol aparca, per uns dies, la Lliga i fins al febrer la Champions, per centrar-se en la disputa de la Copa del Rei.

Una copa que arranca dimarts a les 20 h a la pista de l’Helvetia Anaitasuna i que aquesta temporada estrena un nou format

A partit únic

Els blaugranes disputaran l’eliminatòria de vuitens de final de Copa a partit únic a la pista de l’Helvetia Anaitasuna. El guanyador d’aquest partit passarà als quarts de final. Els quarts es disputaran en format eliminatòria d’anada i tornada.

Els quarts de final, que es jugaran els dies 27 de febrer i 27 de març, se sortejaran sense caps de sèrie; per tant, qualsevol enfrontament entre els equips que es classifiquin serà possible.

Els quatre equips que surtin de l’eliminatòria de quarts jugaran la Final a Quatre de la Copa del Rei els dies 4 i 5 de maig, en una seu per determinar.

Canvi de format

Fins la temporada passada, la Copa del Rei la disputaven els vuit primers classificats de la primera volta de la Lliga Asobal. Aquests vuit equips jugaven una Final a Vuit, en règim de concentració, i d’allà sortia el campió de Copa.

El FC Barcelona d’handbol és l’equip que més vegades ha aixecat el trofeu de campió de la Copa del Rei d’handbol, amb 17 títols. La darrera vegada que el Barça  es va proclamar campió va ser la temporada 2009/10.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut