Barça Regal – Cajasol: Sense confiances

Barça Regal – Cajasol: Sense confiances

L’equip de Xavi Pascual rep el cuer classificat (19 hores, La 1) amb la voluntat de mantenir el bon to mostrat dijous a la pista del Besiktas turc El Cajasol, dirigit per Aíto García Reneses, ha perdut els seus últims cinc partits a la Lliga

No val a badar. El Barça Regal, que va caure fa una setmana amb el València Basket, intentarà retrobar-se aquest diumenge a la tarda amb la victòria a la Lliga ACB. Necessita un triomf contra el Cajasol per no començar a patir per la seva participació a la Copa del Rei –entren els vuit primers i ara els blaugrana són setens– i per confirmar que és capaç de traslladar les bones sensacions europees a la competició domèstica.

Navarro i Mickeal, dubte

Dijous, l’equip va oferir a Turquia potser la millor imatge de la temporada. Va tombar el Besiktas per 30 punts (48-78), cosa que li permet seguir sent l’únic conjunt imbatut a la competició europea. Va guanyar sense Navarro i sense Mickeal, jugadors que aquest diumenge seran dubte fins a última hora.

El Cajasol no coneix la victòria a domicili

El Barça Regal rep al Palau el cuer classificat de la competició. El Cajasol ha sumat només un únic triomf en nou jornades de Lliga, que es va produir ara fa sis setmanes, contra l’Herbalife Gran Canària. A domicili, els homes de l’exblaugrana Aíto García Reneses acumulen quatre derrotes en quatre partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut