Triomf i festa (70-44)

El bàsquet en cadira de rodes blaugrana suma el primer triomf de la temporada, en un partit disputat a Cervera

Cada any, el Barça-UNES trasllada un dels seus partits a la localitat de Cervera. Allà es desenvolupa una jornada de festa i germanor,amb el suport  de l'empresa Seyart i la Penya Blaugrana de Cervera. En aquesta festa també es juga un partit del B i aquest any s’ha clos la jornada amb un triomf del primer equip.

Inici solvent

El partit contra el Cludemi va començar força bé per als interessos blaugrana amb un parcial de 8 a 2 en els primers 5 minuts. Després Cludemi va anar recuperant-se al marcador, a causa, sobretot, d’errors del Barça en defensa, i es va arribar al final del primer quart amb un avantatge ajustat de 14-11.

El segon quart va començar com el primer: una bona primera reacció per part dels blaugranes amb un parcial de 9-2 en els primers cinc minuts, sense fer molt bon joc però aprofitant les errades defensives del rival.

Posteriorment, Cludemi va tornar a encertar en atac, de nou gràcies a les badades defensives del Barça-UNES, i es va arribar al final del segon quart amb un petit avantatge de 36-25.

Mantenen i amplien

En el tercer quart va ser un estira-i-arronsa dels dos equips i es va mantenir aquest avantatge blaugrana però sense poder desenvolupar un joc ràpid i amb poc encert a cistella. A poc a poc el Cludemi s'anava acostant amb un parcial de 2-8 en els últims 2 minuts i va posar el marcador al final del tercer quart amb un 46-37.

Va ser en l'últim quart quan els blaugranes van explotar el seu contraatac, van defensar més agressius i van agafar un avantatge ja insalvable, amb un parcial de 8-3 en els primers 5 minuts, però es va seguir treballant dur. Amb un parcial de 20-4 en els últims 5 minuts es va trencar el partit, i es va poder estrenar el caseller de victòries d’aquesta temporada.