El juvenil goleja el Vic (7-1) i el júnior ja és campió del seu grup

El CP Vic en categoria Juvenil manté el liderat amb un partit menys. Aquesta setmana en juga un parell L’Infantil continua preparant-se amb partits amistosos contra equips juvenils

Tres partits oficials són els que s’han jugat aquest cap de setmana a l’hoquei patins formatiu blaugrana.

El FC Barcelona B va caure a la pista del líder, el CP Mataró (6-4). L’equip barcelonista va arribar al final del matx donant massa opcions al rival, que va saber aprofitar un penal i una superioritat per capgirar el 3 a 4 que portava el FC Barcelona a 8 minuts per arribar al final. L’equip blaugrana ara és setè classificat a tres punts del tercer classificat, el CP Vilafranca.

El júnior ja és campió

L’equip júnior va superar el Reus Deportiu (3-1) donant descans fins a quatre jugadors i alineant quatre juvenils. Quan manca una jornada per acabar la Lliga, l’equip ja és campió amb quatre punts d’avantatge respecte al segon classificat. El conjunt júnior ha guanyat tots els partits de la segona volta.

Pallissa del juvenil

Pel que fa a l’equip juvenil,  va superar de forma clara i contundent el CP Vic, líder del seu grup, per 7 gols a 1. Els d’Osona tenen un partit menys encara i aquesta setmana jugaran un parell d'enfrontaments. En cas de triomf blaugrana a Tordera i ensopegada del Vic en un dels dos partits, el juvenil seria també campió de grup.

Els propers partits:

Segon equip: FC Barcelona B - Raspeig (Diumenge 9 desembre, 12.00 hores, Pavelló de les Llars Mundet)

Júnior: Noia - FC Barcelona (Dissabte 8 desembre, 12.15 hores, Ateneu de Sant Sadurní)

Juvenil: Tordera - FC Barcelona (Dissabte 8 desembre, 20.30 hores, Pavelló Municipal de Tordera)