Barça Intersport - BM Atlètic de Madrid: les dades estadístiques

Barça Intersport - BM Atlètic de Madrid: les dades estadístiques

Segons les dades estadístiques, els blaugranes estan per sobre en alguns aspectes del joc i en d'altres són els matalassers

Diumenge a les 13 h arriba el Clàssic de l’handbol estatal. L'Atlètic de Madrid i el Barça Intersport es veuran les cares en un dels duels decisius de l’Asobal. Aquí fem un resum de les dades dels dos equips, després de 12 jornades de Lliga

Atac i defensa

Els blaugranes són el millor atac i la millor defensa Asobal. Els homes de Pascual marquen una mitjana de 33,5 gols per partit i reben 21,5 gols. Per la seva banda, l’Atlètic marca 30,6 per partit i rep 25,08.

Una altra dada és per quant guanyen els seus partits, ambdós equips, quan juguen com a local i com a visitant. El BM Atlètic de Madrid guanya els seus partits, com a local, per una mitjana de 8 gols i el FC Barcelona Intersport, com a visitant, guanya els seus partits per una mitjana de 12 gols.

Rècords d’atac i defensa

El FC Barcelona d’handbol té el millor registre anotador, en un partit, d’aquesta temporada Asobal. Els blaugranes han marcat dues vegades 40 gols, contra el Palma de Río i el Cangas.

El BM Atlètic de Madrid té el millor registre defensiu en un partit d’aquesta edició de la Lliga amb 13 gols encaixats davant el Cangas. A més, els ‘matalassers’ són l’equip que han guanyat un partit amb més gols de diferència, 21 davant el Cangas.

Llançaments i aturades

El Barça porta un percentatge d’encert global de llançament del 65%, mentre que l’Atlètic porta un 64 %. Els catalans avantatgen els madrilenys des dels sis metres, 67% a 61%, i els madrilenys superen els catalans en els 9 metres, 57% a 51%.

La porteria blaugrana porta un 42% d’encert en aturades i la porteria del BM Atlètic de Madrid porta un 34% d’encert. En totes les distàncies, el percentatge d’aturades blaugrana és superior a la del seu rival.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut