Barça Regal B - Força Lleida: Primera derrota al Palau (65-76)

El Força Lleida s’imposa en el derbi català de l’Adecco Or i infringeix la primera derrota com a local al Barça Regal B, que ha pagat el seu dolent últim quart

El derbi català ha estat per al Força Lleida. El Barça Regal B ha encaixat aquest divendres a la nit la primera derrota de la temporada al Palau Blaugrana contra un conjunt lleidatà que, tot i anar sempre a remolc, ha sabut aprofitar la seva oportunitat en l’últim quart. D’aquesta manera, l’equip de Borja Comenge veu com conclou una brillant ratxa de quatre victòries com a local. Ara, té un balanç global de 5-5.

Creus i Hezonja, els millors

Josep Creus i Mario Hezonja han agafat tota la responsabilitat anotadora en els primers compassos de partit. Cadascun d’ells ha sumat 7 punts en els deu minuts inicials, que han acabat amb un 19-17. A l’inici del segon quart el Barça Regal B ha pogut obrir una mica d’escletxa gràcies a la seva més gran intensitat defensiva. Errades puntuals abans de la mitja part, però, han permès als lleidatans –que s’havien quedat clavats als 28 punts- acostar-se novament en el marcador (37-32).

Johnson trenca el partit

El Barça Regal B ha mantingut l’avantatge durant tot el tercer quart. Eren sempre diferències petites que han permès al Força Lleida seguir amb vida fins al tram final de partit, en què els triples de Johnson i les penetracions de Simeón, el millor del matx, han decantat la balança cap als visitants. Primera desfeta blaugrana al Palau.