El Barça, a la caça del Liceo

El Barça, a la caça del Liceo

Els blaugranes afronten aquest divendres a les 21.00 hores l’onzena jornada de Lliga amb l’oportunitat de dormir igualat amb el líder, el Liceo L’equip de Gaby Cairo, que porta set partits consecutius invicte a l’OK Lliga, s’enfronta al Blanes, onzè

El Barça d’hoquei patins té l’oportunitat de retallar distàncies provisionalment amb el seu màxim competidor a l’OK Lliga, el Coinasa Liceo. Els de Gaby Cairo, segons, amb 25 punts i a 3 de compartir liderat amb els gallecs, s’enfronten aquest divendres al Muralla Òptica Blanes (21.00 hores), onzè a la classificació de la competició regular. El Liceo jugarà aquest dissabte davant del Noia i els blaugranes poden dormir empatats amb el líder.

En bona dinàmica

Els de Gaby Cairo porten una ratxa a l’OK Lliga de set partits invictes i poden ser líders aquest divendres. La màgia del Palau ha fet que el Barça no hagi perdut a la Lliga aquesta temporada a casa o que Marc Torra porti 18 gols a la competició domèstica i estigui a 3 de liderar la classificació individual de màxims golejadors. A més, el tècnic argentí ha sumat més pólvora ofensiva amb la recuperació de Pablo Álvarez.

El Blanes, un equip que pot sorprendre

El Blanes ve de perdre fora precisament davant del líder, el Liceo, per 6 gols a 1 en l’anterior jornada. L'equip de la Vila de Blanes enceta dues derrotes consecutives, afebleix els seus resultats fora de casa i es fa fort al seu camp. “El Blanes juga un hoquei clar, ordenat. És complicat agafar-los al contraatac, perquè tenen un gran porter i quan tenen la pilota són perillosos”, explicava Cairo abans del viatge a la Selva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut