Juvenil A – RCD Mallorca: Victòria d’orgull i ofici (2-0)

El Barça comença la segona volta tombant un dels rivals més complicats de la categoria, el Mallorca, i segueix invicte en la competició Pol Calvet i Sandro, autors dels gols, han estat, una vegada més, dues peces fonamentals en la victòria blaugrana

Molt d’ofici i molta constància han estat els ingredients bàsics perquè el Juvenil A sumés una nova victòria a la Lliga (2-0) davant el RCD Mallorca. Els blaugrana han dominat des de bon principi el partit i han disposat de les millors ocasions de gol. Sandro, el més actiu en la primera part, ha estat un dels grans protagonistes, tot i que ha estat Pol Calvet, arribant al descans, qui ha obert el marcador. La represa ha seguit el mateix guió, tot i que els de les Illes han incomodat diverses vegades la porteria d’Ondoa. En els instants finals ha reaparegut Sandro per aportar la tranquil·litat i posar el marcador definitiu (2-0).

Domini blaugrana i gol psicològic

El primer temps ha estat un recital de joc blaugrana. El conjunt de Jordi Vinyals s’ha fet amb el control de l’esfèrica i ha estat el protagonista en totes les accions ofensives. Sandro, l’home més actiu  durant gran part del període, ha estat vital per culminar les jugades d’atac. De les seves botes han nascut les millors ocasions. La primera del partit portava el seu segell, i en la més perillosa de totes, una falta que ha acabat al travesser, també n’ha estat el protagonista. Quan semblava que els dos equips arribarien al descans amb empat, en el minut 43, una gran jugada d’Adama per la banda l’ha culminat Pol Calvet amb una gran rematada dins l’àrea.

Represa exigent

El Barça ha mantingut el domini i ha assetjat la porteria del Mallorca moltíssimes vegades. I Sandro, una vegada més, ha estat la punta de la llança ofensiva barcelonista, tot i que no ha trobat la formula necessària per trencar la muralla defensiva plantejada pels balears. El conjunt de les Illes, però, tampoc s’ha arronsat i ha aconseguit acostar el perill a la porteria d’Ondoa.

Sandro decisiu

S’arribava al final del partit i el monòleg blaugrana s’ha acabat convertint en un intercanvi de jugades d’atac per part d’ambdós equips. Sandro, però, altre cop, ha tornat a aparèixer per demostrar la seva condició golejadora i per recordar que és un jugador determinant per al conjunt de Jordi Vinyals. El davanter juvenil ha aconseguit posar, amb una gran definició, el 2-0 definitiu. I en l’últim minut, ell mateix, novament, ha disposat d’una nova ocasió per ampliar el marcador, però Ángel ha endevinat la intenció del barcelonista.