Fermes al tercer lloc (3-0)

El voleibol femení blaugrana suma un altre triomf i es consolida al 3r lloc, en el seu debut a la màxima categoria

Era un dels enfrontaments a priori més igualats d’aquesta fase de la temporada. El GH Ecay Leadernet Iruña, des de la temporada passada viu una història paral·lela al CVB-Barça, amb consecutius ascensos de categoria.

El primer, al sac

Les de Marta Gens, tot i començar amb errors, començaven de mica en mica a tranquil·litzar-se i prenien avantatges importants. El 8-5 del primer temps tècnic ja ho denotava. I la cosa no va variar i la diferència encara augmentava amb el 16-10 del segon.

Amb el set a punt de decidir, l’equip local donava entrada a jugadores de refresc i això feia allargar el final de set i permetia maquillar-ne el marcador. 25-20 al marcador parcial.

Enfocant el triomf

El segon set començava amb molta més igualtat, i és que el relaxament del final del set anterior havia donat oportunitat que les visitants tornessin a creure en les seves possibilitats.

Això els permetia dominar el marcador amb mínims avantatges, però les de Marta Gens han après a jugar aquestes fases i amb empat a 19 van prémer l’accelerador per endur-se’n el segon set, 25-22, i donar un cop dur a les navarreses.

Decideixen per la via ràpida

El tercer set va ser clarament blaugrana. El CVB-Barça va reduir els errors i va enfortir la defensa, dominant la xarxa, aplicant les indicacions que es donaven des de la banqueta, les blaugranes van anar prenent avantatge fins fer desaparèixer l’equip visitant.

Així el set es va anar esllanguint fins al 25-16 final i es va aconseguir una nova victòria blaugrana, que els permet encarar en molt bones condicions el tram final de la primera volta.