Bons resultats a l’atletisme

Merzoughi és setè a l’Europeu de Cros sub-23 i Illias Fifa s’endú el Cros de Granollers, en un cap de setmana marcat per l’activitat camp a través

Abdelaziz Merzoughi va ser el representant blaugrana en el Campionat d’Europa de Cros que va tenir lloc diumenge a Budapest, a la categoria sub-23. Illias Fifa es va endur el Cros de Granollers i l’atleta blaugrana Teresa Urbina va pujar al segon lloc del podi al Cros de Cantimpalos

Setè i medalla per equips

L’atleta del FC Barcelona Abdelaziz Merzoughi va finalitzar en setè lloc de la categoria sub-23, amb un temps de 24:57, en l’Europeu de Cros que es va disputar a Budapest.

La duresa de les condicions meteorològiques amb un fred intens i amb el circuit envoltat de neu van fer baixar les marques habituals dels atletes. Amb la seva setena posició, Merzoughi va contribuir a la medalla d’argent, que, per equips, va assolir la selecció espanyola de la categoria.

Fifa guanya a Granollers

L'atleta del FCB Illias Fifa ha guanyat la carrera absoluta del prestigiós Cros de Granollers amb un temps de 28:43 en els 10 km de recorregut, per davant de Mohamed Benhmbarka.

En el mateix cros Ibrahim Ezzaydouni, també del FCB, ha arribat 6è i el també blaugrana Nacho Càceres, maratonià olímpic a Londres, el 12è. El FC Barcelona ha participat en el Cros de Granollers en diverses categories amb un gran nombre d'atletes.

Urbina, subcampiona a Cantimpalos

En el tradicional Cros de Cantimpalos, organitzat per l'Ajuntament d'aquesta localitat, l'atleta femenina Teresa Urbina ha quedat en segona posició en la categoria absoluta femenina amb un temps de 23:02, i  les també atletes blaugrana Sònia Bejarano i Jacqueline Martin s'han classificat en les posicions 4a i 5a de la mateixa categoria.