Barça B-Elx: 10.375 espectadors, rècord de la temporada

Barça B-Elx: 10.375 espectadors, rècord de la temporada

El Barça B-Elx va aplegar més de 10.000 espectadors i va ser el rècord d’assistència al Mini d’aquesta temporada i la passada La campanya engegada pel Club fa unes setmanes per millorar l’assistència al Mini comença a recollir els primers fruits

“Veure tant de públic al Mini ens posa molt contents. Vull donar les gràcies a tota la gent que ha vingut avui a donar-nos suport”. Aquestes eren les primeres paraules d’Eusebio Sacristán a la sala de premsa després de veure com les grades del Mini mostraven un gran aspecte, en el partit contra l’Elx (1-1). En total, 10.375 espectadors van donar suport al Barça B, una xifra que significa el rècord de la temporada fins al moment i també de la temporada passada.

Els jugadors del filial també van notar l’alè dels aficionats i van agrair una atmosfera futbolística extraordinària. “Mai havia jugat al Mini amb tanta gent. Espero que en els propers partits també s’animin a venir”, va explicar Gerard Deulofeu a la zona mixta.

“Avança’t al futur. Vine al Mini!”, primers fruits

La campanya que va engegar el Club per afavorir l’assistència fa unes setmanes “Avançat al futur. Vine al Mini!” comença a recollir els primers fruits. L’assistència al Mini ha anat augmentant en els últims tres partits fins a arribar a sobrepassar els 10.000 dissabte passat.

Així, els dos últims partits al Mini davant el Numància i el Racing els van presenciar 4.365 i 4.889 espectadors, respectivament. L’objectiu és mantenir la intensitat de la campanya per consolidar-la i que hi hagi el màxim nombre d’aficionats possibles a cada partit per donar suport als joves jugadors d’Eusebio Sacristán.

El Betis, últim precedent

La visita del Betis va ser l’última vegada en què s’havia vist el Miniestadi tan ple. Va ser el mes d’abril del 2011 quan l’estadi del filial va presentar una entrada d’11.390 espectadors. Aquella temporada el Barça B va aconseguir la tercera plaça de la classificació i el Betis va assolir l’ascens.

La mitjana de la temporada passada va ser de 3.500 espectadors i el partit de màxima assistència va ser davant el Sabadell, quan van assistir-hi 6.230 aficionats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut