Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "Estem davant d’un partit perillós"

Pascual no tem la relaxació de l’equip però destaca que Naturhouse “està jugant molt bé i que cada vegada va a més”

Després d’assolir la important victòria a Madrid, el calendari porta els blaugranes a jugar dimecres a les 21 h i al Palau Blaugrana davant el tercer classificat de la Lliga, el NaturHouse La Rioja. Pascual, a la roda de premsa prèvia al partit, ha destacat el bon moment de joc del rival i l'aïllament de l’equip de l’eufòria exterior.

Sense relaxació

Les primeres preguntes de la compareixença de Pascual davant els mitjans han estat sobre el triomf a Madrid. “Després d’un partit al camp del màxim rival on treus un bon resultat sempre tens la por d’alguna relaxació. Crec que no hi serà, sens dubte”, ha explicat el tècnic, i ha afegit que “serà un partit força complicat per a nosaltres”.

Preguntat sobre si la Lliga ja podria estar decidida, Xavi Pascual ha afirmat: “L’eufòria que té l’entorn, després del partit de Madrid, ja existia abans. A dintre seguim pensant el mateix: que diumenge vam fer un molt bon partit i que vam aconseguir dos punts. Estem ben posicionats a la Lliga amb un bon avantatge, però ja està”.

“Els reptes són constants, juguem cada tres dies i sabem el que toca fer, la veritat és que estem davant un partit perillós”, argumentava Xavi Pascual.

Rival de nivell

Parlant més pròpiament del partit amb Logronyo, l’entrenador del FC Barcelona Intersport ha explicat que “Logronyo és tercer, està lluitant per entrar a la Copa Asobal i està jugant molt bé i que cada vegada va a més”.

Sobre Naturhouse, Pascual explicava: “Estan jugant molt bé. Està tenint baixes, però ho va traient. Model molt estructurat, bon sistema defensiu. Cal anar amb molt de compte”. I és que els de Logronyo tenen tres lesionats de llarga durada com són Ales, Arrieta i l’exblaugrana Rubén Garabaya

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut