FC Barcelona Intersport: Toca un nou pas a la Lliga després del triomf a Madrid

FC Barcelona Intersport: Toca un nou pas a la Lliga després del triomf a Madrid

La visita del tercer classificat, el NaturHouse La Rioja, un repte per reafirmar el liderat del Barça d’handbol

Dimecres a les 21 h i en directe per Teledeporte, el FC Barcelona Intersport rep el tercer classificat de la Lliga, el NaturHouse La Rioja, un equip que aspira a entrar a la Copa Asobal i que lluita per assolir plaça de Champions.

La feina continua

Després de vèncer a la pista del BM Atlètic de Madrid, els blaugranes afronten la penúltima jornada de la primera volta davant el tercer classificat, el NaturHouse La Rioja.

Pascual i els seus homes saben que el triomf assolit a Madrid perdria part del seu valor si no s’imposen als de La Rioja. Els blaugranes tenen la baixa de Magnus Jernemyr, amb una discopatia cervical. Sorhaindo, amb un esquinç de turmell, i Stranovsky, amb una capsulitis, són dubte.

Els precedents entre els catalans i els de La Rioja són clarament favorables als blaugranes. De les sis visites de Logronyo al Palau, les sis han acabat amb el triomf del Barça d’handbol.

La consolidació d’un projecte

El NaturHouse La Rioja està consolidant, aquesta temporada, un projecte que fa set temporades que és a l'Asobal. Tercers a la Lliga amb un gran planter, els homes entrenats per Jesús Javier González estan demostrant el perquè de la seva gran temporada.

En lluita per entrar a la Copa Asobal, on es classifiquen els quatre primers de la primera volta, classificats per a quarts de final de la Copa del Rei, a la fase decisiva de l’EHF i lluitant per entrar a la pròxima Champions, el NaturHouse La Rioja és un dels grans de l’handbol Asobal.

 Malgrat les baixes de Garabaya, Ales i Arrieta i diversos problemes físics de la resta de jugadors, el Naturhouse presenta una plantilla competitiva i de nivell amb homes com Pavan, Dacosta, Curuvija i Niko Mindegía…, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut