Gaby Cairo fa balanç del primer terç de la temporada

Gaby Cairo fa balanç del primer terç de la temporada

El tècnic blaugrana és optimista en el que queda de temporada També és autocrític i reconeix que l’equip “pot fer molt més durant els 50 minuts del partit” Cairo parla de partit “decisiu” aquest proper cap de setmana davant el Candelária

Barça TV ha entrevistat aquest dimecres el tècnic del FC Barcelona, Gaby Cairo, que ha analitzat com està anant aquest primer terç de la competició. Disputada i guanyada la Supercopa d’Espanya, a dos punts del Coinasa Liceo a l’OK Lliga i depenent d’ells mateixos per ser a l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga Europea, l’entrenador argentí del FC Barcelona, malgrat que encara falten uns dies per arribar al 2013, espera que el seu equip “pugui fer la mateixa temporada que l’anterior”, alhora que es mostra autocrític quan analitza el joc dels seus homes: “Podem fer molt més durant els 50 minuts”.

Pel que fa al proper compromís dels barcelonistes, el viatge a les Açores el cataloga de “decisiu per poder estar a prop dels quarts de final” i espera “poder fer-ho millor a la Lliga” quan tornin a la competició. Finalment, Cairo també afirma que al FC Barcelona “encara li queda recorregut per poder trobar la regularitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut