Primers guanyadors de l'Abonament Camp Ple

Primers guanyadors de l'Abonament Camp Ple

El Club ja està premiant als socis abonats al Camp Nou que van donar suport incondicional al primer equip durant tota la passada temporada, i han pogut acompanyar al primer equip de futbol als primers desplaçaments.

Com han aconseguit els socis l’abonament Camp Ple?

L'han aconseguit tots els socis abonats que van assistir la passada temporada a tots els partits de Lliga, Copa del Rei i Champions o que, quan no van poder venir van alliberar sempre el seu seient perquè un altre barcelonista pogués venir a l’Estadi. Entre tots aquests socis es va fer un sorteig davant de notari que va determinar els guanyadors que aquesta temporada podran gaudir de diferents premis.

Guanyadors d'un desplaçament amb el primer equip de futbol

- Agustí Aparicio Bastidas: Desplaçament a Vallecas
- Martí Roy Tundidor
: Desplaçament a Mallorca
- Lara LLorach: Desplaçament a València (Llevant)
- Miquel Serrano: Desplaçament a València (Llevant)
- Anton Biarnes Puig: Desplaçament a Valladolid
- Antoni Estopa Ingles: Desplaçament a Valladolid
- Joan Morera: Desplaçament a Granada
- Francesc Gutiérrez: Desplaçament a Saragossa

Els primers socis guanyadors ja han pogut gaudir d’un viatge amb el primer equip de futbol (+ entrada) per a dues persones. Tal i com es va anunciar, aquest any hi haurà un premi mensual entre tots els socis abonats que siguin Camp Ple per a un desplaçament amb el primer equip de futbol. Aquest desplaçament inclou: Viatge + entrada + nit d'hotel (sempre subjecte al pla de viatge del 1er equip), per al premiat i un acompanyant.

Vols jugar un partit al Camp Nou?

Per primer cop, aquesta temporada 40 Socis Abonats de la modalitat Camp Ple d’aquesta mateixa temporada podran jugar un partit al Camp Nou a final de temporada.

Al final de la present temporada es farà el sorteig per disputar un partit al Camp Nou per a 40 Socis Abonats de Camp Ple. Aquest interessantíssim premi i molts altres sortejos formen part del pla d’incentius per aquells socis abonats al Camp Nou que aconsegueixin ser Abonats Camp Ple a finals d’aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut