Local

Eusebio: “Serà un partit molt dur”

El Barça B viatja aquest divendres a Alcorcón amb el repte de ser el primer equip a guanyar al Municipal de Santo Domingo aquesta temporada El filial arriba a aquest partit en dinàmica positiva després de dues victòries i un empat

El Barça B viatja aquest divendres a Madrid per enfrontar-se demà a l’Alcorcón (18 hores / Esport 3) a l’estadi Municipal de Santo Domingo. El partit es presenta apassionant entre el quart, l’Alcorcón, i el sisè, el Barça B, de la Lliga Adelante.

L’equip d’Eusebio tindrà l'oportunitat de ser el primer equip a guanyar al camp de l’Alcorcón aquesta temporada. El filial arriba a aquest partit ple de moral després d’aconseguir dues victòries i un empat, amb el líder, en els últims tres partits.

“Hem de seguir en aquesta línia de joc i resultats. Ens espera un rival que ens posarà les coses molt difícils, però si fem les coses molt bé i estem units en els moments de dificultat podrem tenir opcions de victòria”, ha afirmat Eusebio aquest divendres.

18 convocats

El Barça B no podrà comptar, per lesió, amb Sergi Juste, ni amb Grimaldo i Agostinho Cá. Dongou va rebre aquest dijous l’alta mèdica però no ha estat inclòs dins de la convocatòria per viatjar a Alcorcón.

Eusebio ha fet entrar a la convocatòria els jugadors següents: Olazábal, Masip, Balliu, S. Gómez, Ilie, Planas, Lombán, Deulofeu, Espinosa, Luis Alberto, Sergi Roberto, Rafinha, Patric, Kiko Femenía, Edgar Ié, Lobato, Gus Ledes i Araujo.

Santo Domingo és un fortí

L’Alcorcón és un equip molt fort a casa, on només ha cedit un empat en la primera jornada. Des de llavors ha guanyat set partits seguits a l’estadi Municipal de Santo Domingo, on ha aconseguit 22 dels 31 punts que li permet ser quart a la classificació de la Lliga Adelante.

“L’Alcorcón porta temps treballant molt bé. Té molta estabilitat i treu molt de profit dels jugadors que té. Ens espera un partit molt dur”, ha acabat dient l’entrenador blaugrana.

Més notícies aquí