A Guadalajara, amb l’objectiu de finalitzar invictes la 1a volta de l’Asobal

A Guadalajara, amb l’objectiu de finalitzar invictes la 1a volta de l’Asobal

El Barça d’handbol cerca el quinzè triomf en quinze partits, a Guadalajara, per finalitzar invicte la primera volta de la Lliga

Els blaugranes juguen a Guadalajara, dissabte a les 18.30 h i en directe per Sportmania, la darrera jornada de la primera volta de l’Asobal amb un clar objectiu: fer els 15 de 15 i tancar la primera fase de la competició invicte.

S’ha de mantenir el nivell

El FC Barcelona Intersport manté un gran nivell de joc durant aquesta temporada a l’Asobal, on resta invicte després de 14 jornades. Les dades blaugrana demostren aquest domini més enllà dels triomfs.

A Guadalajara, els homes de Pascual arriben amb el millor atac i la millor defensa de l'Asobal. 33 gols a favor i 21,43 gols en contra, de mitjana, demostren que les xifres de l’actual temporada superen els registres d’anys anteriors.

Pascual, que no podrà comptar amb Magnus Jenemyr i Mikel Aguirrezabalaga, ha desplaçat 14 jugadors a Guadalajara, un lloc on el Barça d’handbol ha guanyat els cinc partits de l’Asobal que ha disputat.

Amb l’empremta de Mateo Garralda

El Quabit BM Guadalajara està entrenat per l’exjugador blaugrana Mateo Garralda. Retirat de la pràctica esportiva, al final de la temporada passada, Garralda porta les regnes de l’equip des de l’inici de l'actual curs i l’ha situat en les posicions tranquil·les de la taula, com a setè classificat de la competició.

L’handbol del Guadalajara mostra l’empremta de Garralda en el seu joc. Un joc sobri, intens i amb un alt percentatge d’encert ofensiu. Els castellans són el tercer millor atac de la Lliga, amb 28,29 gols a favor per partit, després del FC Barcelona Intersport i el BM Atlètic de Madrid.

El pivot serbi Radulovic, amb 48 gols, i el central Sergio de la Salud, amb 47, són els referents ofensius de l’equip de Garralda. Un equip que està fent la seva millor temporada a la Lliga dels últims anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut