Comença el procés de repartiment dels 161 abonaments al Camp Nou

Comença el procés de repartiment dels 161 abonaments al Camp Nou

El Club convoca, a partir del 7 de gener a l’OAB, els primers socis de la llista d’espera La convocatòria s’ha fet seguint l’ordre de numeració de la llista, per franges horàries per evitar cues

El FC Barcelona ha convocat els 161 primers socis de la llista d’espera per a un abonament al Camp Nou perquè, a partir del 7 de gener, puguin acudir a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) per aconseguir un dels abonaments impagats de la temporada 2012/13. És el segon any consecutiu que la Junta Directiva decideix que la totalitat dels abonaments que s’han donat de baixa aquesta temporada (161 en total) es destinin als socis inscrits a la llista d’espera, que a 30 de juny del 2012 eren un total de 6.963.

Per rigorós ordre d'inscripció

L’ordre de repartiment d’aquests abonaments es farà per rigorós ordre d’inscripció, entre tots els socis inscrits que hagin ratificat la seva inscripció, de manera presencial a l’OAB, abans del 7 de gener. La convocatòria s’ha fet seguint l’ordre de numeració de la llista, els dies 7, 8 i 9 de gener per franges horàries per evitar esperes. En el cas que no puguin fer el tràmit el dia i hora indicats a l’OAB, el podran realitzar fins els divendres 11, però en cap cas es permetrà avançar la data i l’hora assignada, per respectar l’ordre de la llista. En el cas que quedin localitats disponibles (socis no presentats o que renunciïn a les localitats proposades), se seguiran convocant els següents socis de la llista fins a exhaurir les 161 localitats disponibles.

Aquests 161 abonaments seran vàlids a partir del partit de Lliga contra l’Osasuna del 26/27 de gener. Si la localitat està disponible, també podran assistir al partit de Copa del 10 de gener.

Un abonament en la zona de cadira de rodes

A banda d’aquests 161 abonaments, també n’hi ha un de disponible per a la zona de cadira de rodes, que s’oferirà a la primera persona que figura en la llista d’espera d’aquest col·lectiu de socis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut