Local

Derrota davant el líder (3-0)

El vòlei femení blaugrana cau a la pista del Haro Rioja, en un partit sense opcions per a les blaugranes

Les blaugranes no van poder donar rèplica al líder de la classificació i màxim aspirant a tot d’aquesta temporada. Des de l’inici ja es va poder copsar que no era el partit del CVB-Barça.

Sense trobar el camí

Ja a les primeres jugades del partit es va veure que les blaugranes no desplegaven el joc que més les caracteritzava. Així, malgrat un joc desigual i un marcador igualat quan s’acostaven al final del set, les diferències van ser clares i les de La Rioja se l’enduien per un més que just 25-16.

Diferent sortida al segon set, en què, amb una mica més d’intensitat, i no en va caldre gaire, les de Marta Gens van posar emoció a la pista fins a l’empat a 20. A partir d’aquell moment, el CVB-Barça no van seguir amb el ritme de joc que havien desplegat i van facilitar que el segon set es quedés a La Rioja.

El líder demostra

El 25 a 13 final de tercer set demostra com va anar el partit. Les blaugranes sense opció i les de La Rioja demostrant el perquè de la seva classificació. Malgrat la derrota, les blaugranes continuen en el tercer lloc de la classificació.

Més notícies aquí