L’aprovació de la reforma dels Estatuts es farà a l’Assemblea General Ordinària del 2013

L’aprovació de la reforma dels Estatuts es farà a l’Assemblea General Ordinària del 2013

La Junta Directiva treballarà en els pròxims mesos amb la proposta presentada per la Comissió de Reforma dels Estatuts i presentarà el document definitiu a l’Assemblea Ordinària de l’any vinent

El portaveu de la Junta Directiva del FC Barcelona, Toni Freixa, ha comunicat que l’aprovació de la reforma dels Estatuts del Club es farà durant l’Assemblea General Ordinària de l’any que ve en lloc de celebrar-se en una Assemblea Extraordinària durant el primer trimestre del 2013, com s’havia previst en un principi. Freixa ha explicat que la Junta ha rebut definitivament la proposta de la Comissió de Reforma dels Estatuts. “A partir d’ara recollim aquesta feina i dedicarem el temps necessari per poder presentar la proposta als socis”, ha dit el portaveu de la Junta. D’aquesta manera, conscients que aquesta feina “necessita un temps” sumat a la intenció de la Junta Directiva “de dotar les Assemblees de contingut”, s’ha decidit que la proposta de reforma dels Estatuts serà presentada a l’Assemblea General Ordinària que se celebrarà en els quatre mesos següents al tancament de l’exercici, el 30 de juny del 2013.

Comissió de Control i Transparència

Un dels altres punts tractats en l’última reunió de la Junta Directiva és l’aprovació del reglament de la Comissió de Control i Transparència, òrgan que ha d’interpretar i aplicar el codi ètic. El reglament, que es podrà consultar pròximament al lloc web del FC Barcelona, explica quines són les persones vinculades –membres de la Junta Directiva, personal de l’alta direcció i patrons de la Fundació-, i els procediments que pot seguir la comissió, que són de consulta i denúncia. Freixa ha informat que la Comissió de Control i Transparència emetrà resolucions i informes dels quals donarà compte a la Junta Directiva o fins i tot a qualsevol altre òrgan si se’n deriva alguna responsabilitat addicional.

Nou conveni amb la FCF

El FC Barcelona també ha tancat un nou conveni amb la Federació Catalana de Futbol (FCF), en què a través de la Fundació s’aportarà al futbol base català 150.000 euros anuals. Un acord fins al 2016, prorrogable any a any.

L’últim punt aprovat per la Junta Directiva, i emmarcat dins el projecte Barça Cultura, ha estat el conveni amb la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya per participar en l’Any Espriu, ja que el 2013 es commemora el centenari del naixement de l’escriptor Salvador Espriu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut