L'AC Milan, rival als vuitens de la Lliga de Campions

L'AC Milan, rival als vuitens de la Lliga de Campions

L'equip blaugrana s'enfronta a l'equip amb qui es va veure les cares als quarts de la temporada passada

El FC Barcelona ja coneix el seu rival als vuitens de final de la Lliga de Campions. Serà l'AC Milan, un conjunt històric amb set Copes d'Europa al seu palmarès i amb qui s'enfrontarà primer a San Siro el 20 de febrer. La tornada serà al Camp Nou el 12 de març.

Retrobament un any més tard

Tots dos equips van enfrontar-se ja als quarts de final de la temporada passada, en què el FC Barcelona va tombar els italians gràcies a un 0-0 a San Siro i un 3-1 al Camp Nou, resolt amb dos gols de Messi i un més d'Iniesta. L'enfrontament també serà molt especial per a Bojan Krkic, ara a les files de l'AC Milan.

A més, tots dos equips van protagonitzar la final de la Copa d'Europa del 1994, en què l'AC Milan va guanyar per 0-4 el Barça de Johan Cruyff, i també la semifinal del curs 2005/06, pas previ a la segona Lliga de Campions blaugrana, assolida a París contra l'Arsenal.

Cal recordar que el sorteig d'aquest dijous només era per als vuitens i que hi haurà un nou sorteig als quarts amb els guanyadors de totes les eliminatòries de vuitens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut