Gran Concert d'Any Nou al Palau de la Música, Liceu i l’Auditori

Gran Concert d'Any Nou al Palau de la Música, Liceu i l’Auditori

20% de descompte especial per a socis. Del 16 de desembre al 20 de gener.

Nit de Valsos al Palau

Per primera vegada el Gran Concert d'Any Nou es presenta al Palau de la Música amb ballet, acompanyat per la Strauss Festival Orchestra per traslladar al públic a l'època daurada i romàntica de la Viena de Sissi.

El programa inclou els títols més coneguts del rei del vals, como ‘Napoleón, ‘Fiesta de las flores’, ‘Klipp Klapp’, ‘El vals de l’emperador’ o ‘Champagne’. No faltarà el vals més cèlebre de tots, ‘El Bello Danubio azul’, ni la marxa Radetzky que, compassada pels aplaudiments del públic, acostuma a tancar la vetllada.

El concert de Cap d'Any (amb funcions també al Liceu i L'Auditori) constitueix un dels esdeveniments més esperats de la temporada musical, no només per l'extraordinari clima festiu que l'envolta sinó també per l'enorme participació d'un públic que, any rere any, omple les sales per donar la benvinguda el nou any al ritme dels cèlebres valsos, polques i marxes de Strauss. Per això, cal donar-se pressa a comprar les entrades, que cada any solen esgotar-se amb els que cerquen el regal perfecte per Nadal.

Com s’hi pot assistir?

Els socis tenen un 20 % de descompte fins el 20 de gener. Es poden adquirir fins a quatre entrades per carnet de soci del FC Barcelona trucant al telèfon de Servicaixa 902 33 22 11 o Ticketmaster 902 15 00 25, a partir d’avui i fins un dia abans del concert (24h d’atenció telefònica).

El soci s’haurà d’identificar amb el seu nom i cognoms i número de soci i disposar d’una targeta de dèbit o crèdit per efectuar la reserva. Només els socis que hagin fet la reserva telefònica prèvia podran retirar les entrades a la mateixa taquilla amb una hora d’antelació presentant el carnet de soci, DNI i targeta de crèdit o dèbit amb la qual s’ha fet la reserva.

El descompte també s’aplicarà a les taquilles del Palau de la Música, Liceu i L’Auditori.

Palau de la Música: Del 16 de desembre al 20 de gener

Gran Teatre Liceu: 26 de desembre

L’Auditori: 29 de desembre

[[BOTOGRIS::Més informació++::http://www.promoconcert.es/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut