FC Barcelona Intersport – Reale Ademar, semifinal amb record a final

Catalans i lleonesos repeteixen, a la semifinal 2012, la final de la Copa Asobal 2011 on els blaugranes van assolir el triomf

Divendres a les 21 h, en directe per Teledeporte, FC Barcelona Intersport i Reale Ademar buscaran un lloc a la final de la XXIII edició de la Copa Asobal que es disputa a Vigo, com a cloenda de l’handbol Asobal 2012.

Sense paral·lelismes

Pocs paral·lelismes es poden establir amb la final de l'edició passada de la Copa Asobal, únicament les dificultats en què el Reale Ademar sol posar l’handbol blaugrana en tots els seus enfrontaments. Després d’haver tingut problemes econòmics, el Reale Ademar de Lleó va haver de prescindir de jugadors clau, a les acaballes de la temporada passada.

Però, amb l’esperit que sempre ha caracteritzat l’entitat lleonesa, l’equip s’ha refet i va finalitzar la primera volta en tercer lloc, a banda d'obtenir la classificació per a la Copa Asobal després de vèncer a la pista del Naturhouse per 25 a 31. A més a més, els homes entrenats per l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas estant lluitant per entrar als vuitens de la Champions d’handbol.

Tampoc serveix de referència el partit de Lliga disputat al Palau, com explicava l’entrenador blaugrana, Xavi Pascual: “L'Ademar és un equip que està en alça. No és l’equip que vam jugar al Palau. Han recuperat Ruesga i estan en un molt bon estat de forma”. En la jornada 12 de l’Asobal el Barça Intersport es va imposar al Reale Ademar per 33 a 19.

Amb l’objectiu de revalidar el títol

El FC Barcelona Intersport ha viatjat a Vigo amb tots els seus efectius. Només l’absència de Magnus Jernemyr, amb una discopatia cervical, condiciona la llista dels 16 homes que Pascual pot inscriure per al partit davant el Lleó.

Els blaugranes volen aconseguir revalidar el títol de l’any passat a Lleó i mantenir la ratxa de triomfs d’aquesta temporada, on el Barça d’handbol ha guanyat tots els partits que ha disputat.

Quinze triomfs a la Lliga, set a la Champions, dos a la Supercopa de Catalunya, un a la Supercopa d’Espanya i un a la Copa del Rei, demostren l’estat de forma dels de Pascual durant aquesta segona part de l’any 2012.