Victòria per acabar l’any (3-0)

El CVB-Barça ha guanyat amb solvència el Valeriano Allés Menorca, en l’últim partit de l’any 2013, i s’apropa una mica més a l’objectiu de classificar-se per a la Copa de la Reina

Des d’un bon principi les de Marta Gens han anat per feina. Amb ganes d’esborrar la decepció de la jornada anterior, no han donat opció a les visitants. El primer temps tècnic (8-4) tan sols era la porta a un set sense història, on, una i altra vegada, les locals han superat la defensa ciutadellenca. Amb un servei que ha dificultat la seva recepció i la seva construcció, les han esborrat de la pista (25-11).

El CVB-Barça ha seguit pitjant l’accelerador en el segon set, on, tot i que les puntes del Menorca han començat a poder puntuar, no ha estat suficient per superar el joc de les blaugranes, molt posades en la feina. Amb tot, el 25-17 final ja feia veure una reacció de les de Bep Llorens.

Amb molts problemes de recepció de les visitants, les blaugranes ho han aprofitat per aconseguir punts amb el servei, i gràcies a una molt bona defensa i als contraatacs han pogut puntuar una i altra vegada. La màxima diferència en el marcador (21-14), però, ha fet reaccionar l’actual campió de Lliga, que ha començat a remuntar posant la por al cos a les locals, cosa que ha fet que Marta Gens hagués de demanar dos temps morts per poder tranquil·litzar les seves jugadores i tornar-les a la pista amb eines per poder tancar el set i el partit. Al final, 25-23 i un pas més cap a l’objectiu de classificar-se per a la Copa de la Reina.