Xavi Pascual: “És una situació a la qual no estem acostumats”

Xavi Pascual: “És una situació a la qual no estem acostumats”

El tècnic del Barça Regal diu que el Barça “ha fet una bona feina” i que només queda “mirar endavant”, sabent que el dia 28 el Fenerbahçe visita el Palau i que el dia 30 ho farà el Madrid

“Teníem ganes de fer-ho bé i aquest cop hem jugat per guanyar, hem fet una bona feina”, ha comentat Xavi Pascual després del partit contra l’Unicaja de Màlaga, que ha suposat la setena derrota de la temporada a la Lliga Endesa. El tècnic de Gavà ha explicat que “ara és moment de recuperar-nos bé i pensar en el Fenerbahçe”, i que aquesta situació, la d’anar vuitens a la classificació, “és una situació a la qual no estem acostumats”.

Pascual, a més, ha volgut destacar la gran feina d’Ante Tomic. “Ha passat molt de joc per les seves mans. Està jugant molt bé i fent bones coses per l’equip”, ha comentat l’entrenador del Barça Regal, que ha afegit que “hem de seguir treballant, perquè no estem descontents amb el que hem fet”. Finalment, el tècnic català ha lamentat la falta d’encert des de l’exterior. “El percentatge de tres punts ens ha condemnat a no poder aconseguir més avantatge en el marcador”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut