L’aturada del FC Barcelona Intersport

L’aturada del FC Barcelona Intersport

La disputa del Mundial d’handbol del 2013 fa que l’handbol blaugrana descansi fins al 14 de gener

La disputa del Mundial d’handbol del 2013 fa que l’handbol blaugrana descansi fins al 14 de gener.

Després de jugar la Copa Asobal, la competició de clubs s’atura fins al mes de febrer. Ara és el moment de disputar el Campionat del Món de seleccions, que es juga a Espanya de l’11 al 27 de gener.

Descans per a alguns

Els sis jugadors del FC Barcelona Intersport que no disputaran el Mundial es reincorporen a la feina el dilluns 14 de gener. Jernemyr, Juanín, Gurbindo, Aguirrezabalaga, Saric i Stranovsky tornaran aquell dia als entrenaments.

Durant dues setmanes treballaran per preparar l’exigent calendari que tindrà l’handbol blaugrana des del febrer fins al final de la temporada, on la Lliga, la Champions i la Copa del Rei centraran els esforços de Pascual i els seus homes.

El gruix, al Mundial

Deu jugadors del FC Barcelona Intersport es posaran a treballar ben aviat. Els set components de l’equip que disputaran el Mundial amb Espanya, Rocas, Entrerríos, Montoro, Tomás, Sterbik, Sarmiento i Viran Morros, es retrobaran el dia 26 per començar a preparar aquesta competició.

Cedric Sorhaindo es concentrarà amb França el dia 27, mentre que Rutenka, que ho farà amb Bielorússia, i Noddesbo, amb Dinamarca, iniciaran la preparació el dia 30.

Els mundialistes es reincorporen a la feina un cop finalitzi el Mundial, ja que la competició Asobal retornarà el dia 2 de febrer amb el partit de la primera jornada de la segona volta a la pista de l’Helvetia Anaitasuna.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut