El VII Torneig Llet Nostra, un nou èxit de participació

El VII Torneig Llet Nostra, un nou èxit de participació

Més de 300 nens de categoria Infantil, repartits en 16 equips, han participat en el torneig d’handbol organitzat pel FC Barcelona

El Torneig Llet Nostra, organitzat pel FC Barcelona i que arribava a la setena edició, es va celebrar aquest diumenge al Palau Blaugrana i a la Ciutat Esportiva, i va ser, novament, un èxit de participació. Més de 300 nens de categoria Infantil, repartits en 16 equips, hi van participar en el que va suposar una gran acollida de l’acte per promocionar l’handbol, un clàssic nadalenc.

L’activitat va engegar el diumenge a les 9 del matí al Palau i a Sant Joan Despí, i van tenir una bona afluència de públic. Es van dissenyar quatre grups i els dos millors es van classificar per a la fase final, que es va jugar íntegrament a la Ciutat Esportiva a partir de la tarda.

El Col·legi Voramar, guanyador

El campió del torneig Llet Nostra va ser el Col·legi Voramar, del Poblenou de Barcelona, que es va imposar a la final a l’Èpic Casino de Terrassa per 23-17. Tots els partits havien durat 20 minuts excepte la final, que es va disputar en 40.

En l’entrega de trofeus hi va assistir el secretari tècnic de l’handbol blaugrana, Enric Masip, i el membre de la comissió esportiva de l’handbol, Xavier López. Arnau Serra, de l’Handbol Mataró, va ser escollit com el millor jugador del torneig i Arnau Cortés, de l’Handbol Sant Joan Despí, el millor porter. L’Handbol Bordils es va endur el premi Joc Net.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut