Xavi Pascual: “L’actitud del Palau ens ha ajudat a tenir tranquil·litat”

Xavi Pascual: “L’actitud del Palau ens ha ajudat a tenir tranquil·litat”

El tècnic lloa l’afició, que en cap moment ha deixat d’estar amb l’equip, tot i la complicada situació a la Lliga “Hem sabut trobar els seus punts febles i hem creat molt bé en atac”, valora el tècnic de Gavà

"Vull tenir un agraïment sincer cap al nostre públic. No era gens fàcil tenir l'actitud que ha tingut el Palau amb nosaltres, perquè estan acostumats a veure'ns guanyar. Ens han ajudat molt a tenir tranquil·litat", ha explicat Xavi Pascual a l'inici de la roda de premsa. El tècnic català ha volgut lloar el públic, clau en el triomf contra el Fenerbahçe.

I és que Pascual s'ha mostrat molt satisfet amb el partit dels seus homes aquest divendres. "Hem sabut trobar els seus punts febles, hem creat molt bé en atac en totes les situacions i hem pogut jugar un partit molt complet, amb un total de 23 assistències", ha explicat l'entrenador del Barça Regal. Per a ell, un dels homes clau ha estat Víctor Sada, que ha defensat d'allò més bé Bo McCalebb i ha completat un excel·lent partit també en atac sabent trobar la millor opció. "Sada ha estat extraordinari, ha defensat McCalebb molt bé i ha estat molt sòlid. Necessitava un partit així i me n'alegro molt per ell", ha confessat Pascual.

Un dels aspectes en què el Barça Regal ha millorat ha estat l'encert exterior. "Hem tingut encert en els tirs oberts que en d'altres partits no han entrat, i amb aquest desig que teníem de guanyar hem completat un bon partit en una bona nit", ha comentat el tècnic, que s'ha mostrat molt satisfet amb "la rotació de jugadors i els bons minuts que han fet tots ells".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut