Els blaugranes de la selecció espanyola, al Festival de la Infància

Els blaugranes de la selecció espanyola, al Festival de la Infància

Set blaugranes s'entrenen des del dia 26 de desembre per preparar el Mundial d'handbol que començarà el proper 11 de gener Granollers serà una de les seus, i el Palau Sant Jordi acollirà partits a partir dels vuitens de final

La selecció espanyola d'handbol, que està preparant el Mundial que es disputarà a Espanya de l'11 al 27 de gener, ha visitat aquest divendres el Festival de la Infància i ha compartit estones de lleure amb els nens que s'hi han aplegat.

Els set jugadors del Barça Intersport convocats per Valero Rivera -Arpad Sterbik, Albert Rocas, Raúl Entrerríos, Viran Morros, Víctor Tomás, Dani Sarmiento i Ángel Montoro- s'hi han donat cita i no han dubtat a acompanyar els més menuts en les diverses activitats que s'han organitzat. Aquesta activitat s'enquadra dins del programa de promoció 'HandboliCat' que desenvolupen la Federació Catalana d'Handbol i el Consell de l'Esport Escolar de l'Ajuntament de Barcelona per al Mundial 2013.

Cal recordar que la selecció espanyola jugarà els seus partits de la primera fase a Madrid, mentre que Granollers acollirà els enfrontaments de la selecció francesa de Sorhaindo. A més, a partir dels vuitens de final, al Palau Sant Jordi també es disputaran partits d'aquesta competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut