El Barça Regal – Reial Madrid ve carregat de sorpreses per als aficionats

El Barça Regal – Reial Madrid ve carregat de sorpreses per als aficionats

Abans del Clàssic es desplegarà un mosaic gegant al Palau que, a més de permetre viure la màgia del recinte blaugrana, repartirà centenars de premis

Els Reis Mags del Barça Regal arriben aquest diumenge al Palau Blaugrana. Abans del Clàssic, la màgia del Palau tornarà a aparèixer en forma de mosaic gegant que desplegaran els socis i aficionats que assisteixin al partit. Per això, es repartirà una cartolina a cadascun dels aficionats culers amb la qual, amb la banda de color orientada cap a la pista, compondran un mosaic mentre soni l’himne del Club.

Un mosaic màgic amb regals inoblidables

A banda de permetre fer el mosaic, les cartolines que es reparteixin al Palau tindran premis al dors. Cada espectador tindrà a la seva cartolina un codi promocional únic. Aquest codi s’haurà d’introduir a la pàgina de Facebook oficial del Barça Regal per comprovar si s’és un dels afortunats. Els Reis Mags blaugrana repartiran dues samarretes del Barça regal i una pilota firmada pels jugadors, cistelles de bàsquet, postals oficials, marcs digitals, fundes de mòbil o 20 entrades dobles per a propers partits al Palau. En total, més de 150 regals!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut