El Barça B juga davant el Sabadell buscant la desena jornada d’imbatibilitat

El Barça B juga davant el Sabadell buscant la desena jornada d’imbatibilitat

Sabadell i Barça B juguen aquest dissabte a la Nova Creu Alta (18 hores / Esport3), en un duel per mantenir les posicions privilegiades El filial blaugrana només té les baixes de Sergi Roberto i Sergio Juste per lesió

El Barça B té aquest tarda (18 hores / Esport3) una nova oportunitat per seguir en la dinàmica positiva de nou jornades sense conèixer la derrota, davant d’un Sabadell que lluita per tornar a les posicions de play-off.

El filial, a més, ha aconseguit tres victòries i un empat en aquest any 2013, incloent el brillant partit en el ‘miniclàssic’ de diumenge passat. El conjunt arlequinat, per la seva banda, ha guanyat els dos últims enfrontaments a la Nova Creu Alta davant l’Alcorcón (2-0) i el Girona (4-1).

En el partit d’anada al Mini l’equip d’Eusebio va aconseguir la victòria (2-0) amb gols de Rafinha i Kiko Femenía.

El Barça B amb dues baixes

Eusebio Sacristán podrà comptar amb pràcticament tota la plantilla per a aquest derbi català. Sergi Roberto, que segueix amb la seva recuperació, i Sergio Juste seran les úniques baixes per al filial blaugrana.

L’expedició té previst sortir de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí al voltant de les 16 hores per anar amb autocar a Sabadell.

El Sabadell, a tres punts del play-off

L’equip de Lluís Carreras està fent una bona temporada i està a tres punts de les posicions de play-off que donen accés a pujar a la Primera Divisió. El conjunt arlequinat ocupa la novena plaça a la classificació i proposa un estil de joc similar al Barça, amb el qual hi haurà una lluita per aconseguir la possessió de la pilota. Durant el mercat d’hivern ha aprofitat per reforçar-se amb Longàs, ex del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut