Juvenil A – Gavà: Golejada contundent (6-0)

Babunski, amb dues dianes, Herrera, Calvet, Ebwelle i Sanabria han estat els autors dels gols del conjunt de Jordi Vinyals El Juvenil A segueix líder i amplia el seu avantatge a 19 punts davant el seu màxim perseguidor, l’Espanyol

Nou partit i nova victòria (6-0), contra el Gavà, del conjunt de Jordi Vinyals, que s’allunya 19 punts del seu màxim perseguidor, l’Espanyol. El líder de la categoria s’ha avançat amb un gol de Babunski. El Barça ha pogut augmentar l’avantatge des del punt de penal, però el porter rival ha rebutjat el llançament d’Ebwelle. A la represa els blaugrana han sentenciat el partit. Herrera, Calvet i Ebwelle han posat el 4-0 en el marcador en tan sols set minuts. Sanabria també s’ha apuntat a la festa de gols i Babunski ha marcat el seu segon i sisè definitiu que ha tancat la golejada.

Babunski avança el Barça

Poques ocasions s’havien vist a la Ciutat Esportiva fins al gol de Babunski. El conjunt de Jordi Vinyals dominava el joc i mantenia el control de l’esfèrica, però no acabava de tenir sort en els metres finals. En el minut 23, però, Babunski ha volgut trencar la igualtat i ha posat l’1-0 en el marcador. Aquest gol ha premiat la perseverança i la insistència en els últims minuts del conjunt barcelonista.

Del penal fallat a la golejada

Ebwelle, a un minut per enfilar el camí cap als vestidors, ha tingut l’oportunitat d’ampliar l’avantatge des del punt de penal, però el porter local ha encertat les intencions del davanter blaugrana i ha pogut rebutjar  el seu xut.

Set minuts ha necessitat el Barça per sentenciar el partit. Un gol de Cristian Herrera, als tres minuts de la represa, un de Pol Calvet, un minut més tard, i un d’Ebwelle, en el 52, han estat vitals perquè els blaugrana deixessin fora de joc el seu rival. Sanabria també s’ha apuntat a la golejada i Babunski, amb un altre gran gol, ha firmat el seu doblet i ha tancat el festival de gols del Juvenil A.