Pascual: “La gent s’ha d’animar a venir, veient com juguem”

Pascual: “La gent s’ha d’animar a venir, veient com juguem”

El tècnic blaugrana apel•la al bon joc de l’equip com a atractiu per a l’assistència al partit de dimarts davant l’ARS Palma del Río.

L’Asobal retorna al Palau i ho fa amb el Barça Intersport com a líder invicte de la Lliga, amb la presència dels 7 campions blaugrana i l’oportunitat de veure l’oferiment de la Copa Asobal guanyada el mes de desembre

Els atractius del partit

Dimarts a les 20.30 h l’Asobal torna al Palau en el partit davant l’Ars Palma del Río, amb l’al·licient de veure els 10 mundialistes blaugrana, poder gaudir del joc del líder invicte de l’Asobal i de l’oferiment de la Copa Asobal, guanyada a Vigo davant Atlètic de Madrid.

“La gent s’ha d’animar a venir, veient com juguem, en tots els partits l’equip s’està entregant al màxim independentment dels rivals, els resultats, els horaris…, que vingui gent per veure els mundialistes i veure com oferim la Copa Asobal”, ha dit Xavi Pascual a la roda de premsa prèvia.

Centrats en la feina

El tècnic blaugrana ha estat preguntat sobre el triomf del Naturhouse sobre l’Atlètic de Madrid, que deixa els blaugranes 5 punts per sobre a la classificació dels madrilenys.

Pascual ha enfocat la resposta en un vessant totalment blaugrana: “Estem complint amb la nostra feina”: “Dissabte, a Pamplona, vam fer un partit extraordinari i que avui ja forma part del passat. Van ser dos punts i ja està. Dimarts tenim dos punts més en joc per assolir aquesta Lliga però volem anar passet a passet”, ha afegit.

“Els jugadors estan fent la seva feina i estan complint perfectament. A la segona part del partit de dissabte, l’equip va estar extraordinari, va seguir jugant amb moltes ganes”, afegia Xavi Pascual

Objectiu, mantenir la línia

De cara al partit de dimarts davant Palma del Río, Pascual tenia clar quin és l’objectiu: “Volem continuar jugant bé a l’handbol, que és el nostre objectiu i és el que vull. Que demà l’equip mantingui un bon nivell d’handbol. Que juguem bé i que ens preocupem per nosaltres mateixos”

Respecte a l’Ars Palma del Río, l’entrenador del FC Barcelona Intersport ha manifestat que l’equip andalús “és un rival que està lluitant per sortir-se’n a l’Asobal, està patint molt en certs partits i d’altres els ha perdut de manera ajustada”. “És un equip lluitador i que està a la zona baixa. Nosaltres el respectem com a tothom i venir al Palau, per ells, deu ser un plus de motivació”, ha explicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut