Carmona, millor entrenador del món al 2012

Carmona, millor entrenador del món al 2012

El tècnic blaugrana s’endú el premi AGLA Futsal al millor entrenador de Clubs amb 276 punts, per davant de ‘Duda’ (ElPozo Múrcia) i ‘Tino’ Pérez (Dinamo Moscou)

Marc Carmona s’ha endut el premi AGLA Futsal en la categoria de millor entrenador de Clubs del món el 2012, amb un total de 276 punts. S’ha imposat clarament al segon i al tercer classificats, ‘Duda’ (ElPozo Múrcia) i ‘Tino’ Pérez (Dinamo Moscou), que n’han sumat 161 i 110, respectivament.

Pòquer de títols al 2012

Cal recordar que el Barça Alusport de Marc Carmona es va apuntar a la temporada 2011/12 tots els títols possibles. Va aixecar la Copa d’Espanya (contra el Santiago Futsal), la Copa del Rei (contra ElPozo Múrcia), la Lliga (contra ElPozo Múrcia) i la UEFA Futsal Cup (contra el Dinamo de Moscou)

D’aquesta manera, Carmona s’apunta la Pilota d’Or del futbol sala en la categoria de tècnics de Clubs, guardó que havia estat per a Fulvio Collini l’any 2011. Com passa en el futbol, cadascun dels votants han repartit 5,3 i 1 punt als seus candidats, en una elecció duta a terme per tècnics, jugadors, periodistes i àrbitres.

Consulta a qui ha atorgat els seus punts cadascun dels votants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut