El Barça Alusport, el millor Club de futbol sala del món del 2012

El Barça Alusport, el millor Club de futbol sala del món del 2012

Entrenadors, seleccionadors, exjugadors, agents i periodistes, a través de futsalplanet.com, han guardonat el quadre que dirigeix Marc Carmona

El Barça Alusport va ser el millor Club de futbol sala del 2012. Així ho han decidit els entrenadors, seleccionadors, exjugadors, agents i periodistes, que li han concedit l’ACLA Award, lliurat anualment pel prestigiós portal futsalplanet.com. D’aquesta manera, el conjunt blaugrana veu recompensat un any màgic en què va conquerir la UEFA Futsal Cup, la Lliga, la Copa d’Espanya i la Copa del Rei.

S’imposa amb claredat

En la votació, el Barça Alusport s’ha imposat amb una diferència abismal gràcies als 404 vots obtinguts. Els segons en la classificació han estat el Carlos Barbosa, campió de la Copa Intercontinental, i el Dinamo de Moscou, subcampió d’Europa, tots dos amb 125 punts. El quart ha estat l’Intelli Orlandia (106).

És la segona vegada que un equip de l'LNFS és premiat com el millor del món després de l’elecció de l’Inter Movistar del 2004.

En l’apartat individual, un dels grans triomfadors ha estat el tècnic blaugrana Marc Carmona, millor entrenador del món del 2012.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut