Local

El Barça Intersport torna al Palau Blaugrana

L’handbol blaugrana juga el primer partit de lliga del 2013 al Palau davant l’Ars Palma del Río

Dimarts a les 20.30 h, el Palau Blaugrana acull el retorn de l’handbol del FC Barcelona a la competició. El Barça Intersport feia gairebé dos mesos, des del 12 de desembre davant NaturHouse La Rioja, que no competia al Palau.

Un dia per venir al Palau

Són molts els al·licients per assistir al Palau Blaugrana, en el retorn del Barça Intersport. En primer lloc veure de nou a la pista barcelonista al líder invicte d’Asobal, que a més a més, veurà com ofereix a l’afició el títol de campions de Copa Asobal, aconseguit al desembre a Vigo davant el BM Atlètic de Madrid.

Serà l’ocasió per tornar a veure sobre el parquet blaugrana als 10 mundialistes del FC Barcelona Intersport. 7 d’aquests han tornat amb la medalla d’or, els blaugranes que formaven part de la selecció espanyola, i Noddesbo ha tornat amb l’argent.

Xavi Pascual està a l’espera de poder comptar amb la presència de Raúl Entrerríos, lesionat a la mà dreta en el transcurs de la preparació del mundial. Fins a darrera hora no es decidirà si entra a la llista de convocats.

Palma del Río, primera visita al Palau

Ars Palma del Río disputa la seva primera temporada a Asobal. Va assolir l’ascens la temporada passada, en finalitzar en segon lloc de la fase regular de la Divisió d’Honor Plata, per darrere del FC Barcelona Intersport B.

En aquesta primera temporada a Asobal, els de Còrdova ocupen el setzè lloc de classificació amb 7 punts. Els homes entrenats per César Montes han tingut poca sort en el seu debut.

Derrotes ajustades davant Villa d’Aranda, Saragossa o Port Sagunt no han permès, a un equip ben treballat col·lectivament, poder estar fora dels llocs de descens.

Al partit a la pista de Palma del Río, els blaugranes es van imposar per 28 a 40, sent el millor registre anotador del FC Barcelona Intersport d’aquesta edició d’Asobal, en partits disputats fora de casa.

Més notícies aquí