Jordi Torras signa davant Santiago el millor partit de la temporada

Jordi Torras signa davant Santiago el millor partit de la temporada

El capità blaugrana signa el seu primer 'hat-trick' de la temporada Torras suma 11 gols aquesta temporada en totes les competicions La temporada passada va signar dos 'hat-tricks' contra Talavera i Saragossa

Jordi Torras va signar una impecable actuació aquest divendres al Palau Blaugrana. El capità barcelonista va ser el principal botxí d’un Santiago Futsal que va presentar guerra fins al final. L’esquerra del ‘3’ del Barça Alusport va resultar letal per al porter visitant Alex.

Sens dubte va ser el millor partit d’un jugador que no ha tingut molta sort amb les lesions aquesta temporada i que ja ha fet autocrítica al llarg d’aquest exercici reconeixent que no passa pel seu millor moment de forma. El capità, però, mai s’amaga i quan ha de donar la cara, sigui amb triomf o derrota, la dona. En la darrera compareixença davant la premsa, del passat divendres, Torras va explicar que “seguiré treballant per ajudar en tot el que pugui l’equip”.

11 gols en totes les competicions

Amb el Hat-Trick d’aquest passat divendres, Jordi Torras suma ja 11 gols en totes les competicions que ha disputat. En concret, els gols del jugador barcelonista es reparteixen de la formasegüent:

- 6 gols a l’LNFS (1 vs Triman Navarra; 1 vs Azkar Lugo; 1 vs Marfil Santa Coloma; 3 vs Santiago Futsal)

- 4 gols a la UEFA FUTSAL CUP (Ronda Elit): (2 vs MKK Split; 1 vs Araz Naxçivan; 1 vs FC Litija)

- 1 gol a la Copa del Rei (Carnicer Torrejón)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut