El FC Barcelona Alusport B perd a casa contra el Peníscola (4-5)

El FC Barcelona Alusport B perd a casa contra el Peníscola (4-5)

Els d’Andreu Plaza, però, segueixen sisens Malgrat comptar amb Eric Martel, l’equip no va poder amb un exDivisió d’Honor En la resta de categories del futsal formatiu només va jugar l’Infantil, que va guanyar (1-6)

Una derrota i una victòria aquest passat cap de setmana en el futsal formatiu del Barça.

L’equip d’Andreu Plaza, el FC Barcelona Alusport B, continua sent sisè classificat de la Divisió de Plata, però no passa pel millor moment de la temporada. Els blaugrana, que jugaven a casa novament, van perdre contra el Castell Paníscola Benicarló, un exequip de la Divisió d’Honor que aquesta temporada se les ha vist amb el primer equip en una eliminatòria de la Copa del Rei. Malgrat poder comptar amb Eric Martel, recent sortit d’una lesió, l’equip tenia les baixes de Joselito i Roger Serrano, convocats amb el primer equip per jugar contra Santiago Futsal.

Pel que  fa a la resta d’equips del futsal formatiu del Barça, només va jugar l’Infantil, que va superar el CFS La Unión a domicili (1-6).

Segona Divisió LNFS: FCB Alusport B, 4 – Catell de Peníscola FS Benicarló, 5

Classificació: 6è

Proper partit: Playas Castellón - FCB Alusport B (Dissabte, 9 de febrer, 17.30h, Pavelló Ciutat de castelló)

Proper partit Juvenil: CFS La Unión - FC Barcelona (Diumenge, 10 de febrer, 12.15 hores, Pavelló Nou)

Proper partit Cadet: Sant Andreu de la Barca (Juvenil) - FC Barcelona (Partit amistós. Dimecres, 6 de febrer, 20.00 hores, Pavelló Municipal Onze de Setembre)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut