El nou fitxatge del Barça és una sòcia júnior

El nou fitxatge del Barça és una sòcia júnior

El 31 de gener de 2013 es va fer la presentació oficial del nou fitxatge del FC Barcelona, Amanda Ortega García, guanyadora del concurs d’El Gran Enigma del mes de desembre.

La sòcia guanyadora, Amanda Ortega García (sòcia nº 148.818) va posar per les càmeres davant l’escut de les oficines del Club, com els grans cracks. La júnior, de 12 anys, viatjarà com una més de la plantilla en el desplaçament que farà el primer equip a Vigo per enfrontar-se al Celta en la 29a jornada de Lliga. La seva mare i la seva tieta l’acompanyaran, i les tres aniran en el mateix avió que els jugadors i la comitiva. I a més, tindran l’oportunitat exclusiva d’experimentar, de prop, com Messi, Piqué, Puyol i la resta de jugadors viuen els moments previs i posteriors a un partit, que, evidentment, també veuran.

La guanyadora del concurs d’El Gran Enigma del mes de desembre aprofitarà per poder conèixer de prop el seu ídol, Xavi.

Aquesta temporada, els socis júniors (alevins i infantils) poden aconseguir premis de traca i mocador amb el concurs El Gran Enigma que organitza 'Creix amb el Barça'. Properament, se sortejarà entre ells una samarreta signada per Messi i l’oportunitat de convertir-se en aplegapilotes durant un partit de Lliga.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut