L’Igualada HC serà el rival del FC Barcelona als quarts de final de la Copa del Rei

L’Igualada HC serà el rival del FC Barcelona als quarts de final de la Copa del Rei

Si superen els quarts, els blaugrana se les veurien amb el guanyador del Vendrell - Vilanova Els horaris de la competició no es coneixeran fins més endavant Teledeporte serà el canal que oferirà la competició en directe

El Teatre Campoamor d’Oviedo, el mateix escenari on s’entreguen els premis Princep d’Astúries, ha estat la seu aquest migdia del sorteig de la Copa del Rei 2013 que aquest any es disputarà a la capital asturiana del 28 de febrer al 3 de març.

El FC Barcelona, actual campió de la competició, se les veurà amb l’Igualada HC als quarts de final. En el supòsit que els barcelonistes superin aquest primer escull se les veurien amb el guanyador del Vendrell - Vilanova.

Els horaris de la competició encara no se saben, ja que estan pendents de TVE. Teledeporte és el canal per on es podran veure els partits més rellevants d’aquesta nova edició de la Copa del Rei.

Vigents campions

Cal recordar que el Barça és el vigent campió que va guanyar la temporada passada a Vilanova superant el Noia Freixenet en la gran final (2-3). Marc Torra va ser designat l’MVP d’aquella Copa de tan bon record per a l’equip de Gaby Cairo.

Tots els duels de quarts

Dijous 28 de febrer

Vic – Reus
Liceo – Lleida

Divendres 1 de març

Vendrell – Vilanova
FC Barcelona – Igualada

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut