És el Sant Feliu el millor rival del Barça després de dues derrotes seguides?

És el Sant Feliu el millor rival del Barça després de dues derrotes seguides?

A la primera volta els santfeliuencs van perdre per 10-2 al Palau Blaugrana El matx, però, no es va decidir fins al minut 26, quan Gabarra va fer el 4-2 El Sant Feliu porta tres victòries seguides en els seus tres darrers partits jugats a casa

L’OK Lliga no està perduda. L’Ok Lliga no està sentenciada. Sí, és ben cert que el líder, el Coinasa Liceo, porta una velocitat de creuer de vertigen, però això no pot descentrar els jugadors del FC Barcelona que, ara sí, ja saben que no poden fallar més. Després de dues derrotes consecutives al Palau –Igualada i Lleida-, els barcelonistes saben que els grans equips demostren que ho són quan saben aixecar-se i reforçar la seva posició d’encara favorits a tot.

Sant Feliu, fort a casa

El Sant Feliu serà el proper rival blaugrana a l’OK Lliga. La jornada 17 del campionat de la regularitat viurà duels interessants també com el derbi entre el Voltregà i el Vic o el duel entre els dos equips revelació i més en forma de la temporada. A priori, i diem només a priori, el Liceo visita una pista fàcil com és la del cuer, l’Alcoi. Els alacantins només han guanyat dos partits aquesta temporada, però un va ser contra el Barça. Perquè no repetir la gesta ara contra els gallecs?

Però centrant-nos en el partit del FC Barcelona, els blaugrana visiten una pista d’un equip que també ha pujat de categoria aquesta temporada. És penúltim classificat amb 14 punts, els mateixos però que el Calafell i un desconegut Shum, que aquest curs no estè jugant al mateix nivell que l’anterior. El Sant Feliu, doncs, encara té opcions de salvar la categoria. A més, en els tres darrers partits jugats a casa va superar el Blanes (5-3), el Reus Deportiu, amb idèntic resultat (5-3) i el Shum Maçanet (2-1). Sens dubte, un partit difícil per a un Barça que ha de guanyar sí o sí per seguir mantenint opcions, encara que estigui complicat, al títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut