Xavi Pascual: “El Füchse és un equip top d’Europa”

Xavi Pascual: “El Füchse és un equip top d’Europa”

Pascual no creu que el partit disputat al Palau sigui referència i destaca el joc i les individualitats dels alemanys

Diumenge a les 17.15 h el FC Barcelona Intersport afronta un dels partits més complicats de la primera fase de la VELUX EHF Champions League. L’O2 Arena de Berlín acollirà el duel entre els blaugranes i el Füchse Berlín, un dels millors partits de l’handbol europeu.

Rival a batre

Xavi Pascual ha fet la tradicional prèvia davant els mitjans de comunicació, abans de viatjar dissabte a Berlín per a la disputa de la vuitena jornada europea. Pascual ha explicat que “sabíem, des del sorteig, que el Füchse era el rival a batre en aquest grup. Són un molt bon equip”.

“En l’anada al Palau, vam jugar un dels millors partits que hem jugat aquesta temporada. Sabem la dificultat de jugar a Alemanya, de fer-ho davant el Füchse, que torna a recuperar els seus millors moments de joc”, ha recordat Pascual, ja que en la primera jornada de la Champions d’handbol, el Barça Intersport va superar els alemanys per un contundent 34 a 23

Res a veure

Pascual ha volgut descartar qualsevol paral·lelisme entre el partit del Palau amb el partit de diumenge: “Aquí van tenir la baixa d’Igropulo, que els aporta gol i passi al pivot. La seva primera línia és espectacular. Amb l’Iker Romero tenen molt de gol i el joc de l’exblaugrana els afavoreix molt les seves accions ofensives. El partit del Palau no tindrà res a veure amb el partit que jugarem a Berlín”.

El tècnic barcelonista ha ressaltat la capacitat del joc dels de Berlín: “És un equip de Final a Quatre, un equip potent. És un equip amb gran capacitat de llançament, amb un joc molt ben conduït, grans extrems i una gran porteria. És un equip molt ben treballat, amb moltes opcions tàctiques. El Füchse és un equip top d’Europa”.

En la mateixa línia

El central del FC Barcelona Intersport Raúl Entrerríos també ha comparegut davant els mitjans informatius per valorar el partit davant el Füchse Berlín i ho ha fet amb una línia idèntica a la del seu entrenador.

Entrerríos ha definit els alemanys com un “rival molt dur, un dels principals equips de la Bundesliga, i a la seva pista serà molt difícil, res a veure amb el partit de casa”

“Del partit d’aquí, n'hem de treure les coses que vam fer bé. En moltes situacions els vam jugar molt bé. En defensa vam estar excepcionals i vam desenvolupar un gran joc de contraatac. No crec que sigui com el partit del Palau”, ha comentat el central asturià del Barça d’handbol

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut