El Barça B s’enfronta a un Guadalajara que vol sortir de la part baixa

El Barça B s’enfronta a un Guadalajara que vol sortir de la part baixa

El Barça B rep aquest dissabte (16 hores / Esport3) un Guadalajara que és el pitjor equip de la categoria fora de casa, però que serà un rival molt perillós Eusebio no podrà comptar amb Sergi Roberto i Sergi Juste, lesionats, i Rafinha, sancionat

El Barça B s’enfrontarà avui al Mini (16 hores / Esport3) a un Guadalajara que buscarà sortir de la part baixa de la classificació. El conjunt d’Eusebio, per la seva banda, intentarà tornar al camí de la victòria després de la derrota a Sabadell de dissabte passat.

Números favorables, però...

El Guadalajara és el pitjor equip de la categoria fora de casa, on només ha aconseguit guanyar un partit, empatar-ne quatre i perden sis. En aquests onze enfrontaments ha fet cinc gols. A hores d'ara ocupa la divuitena plaça empatat amb l’Osca, que és el primer equip en posicions de descens a la Segona Divisió B.

El Barça B, per contra, és l’equip més golejador de la categoria en partits totals i també com a local, on ha aconseguit 33 gols. Tot i aquestes xifres, l’equip blaugrana té clar que no es pot relaxar, ja que tots els equips de la Lliga Adelante són complicats de superar i sempre s’ha d’anar amb una intensitat màxima.

Sense Rafinha, Sergi Roberto i Juste

Eusebio Sacristán tindrà tres baixes per a aquest partit. Rafinha no podrà jugar per acumulació de targetes, ni tampoc Sergi Roberto ni Sergi Juste per lesió. Aquesta setmana s’ha incorporat Muniesa als entrenaments del Barça B i estarà a disposició de l’entrenador en les properes setmanes.

Setmana de partits internacionals

La setmana per a l’equip ha estat un pèl atípica a causa dels internacionals del primer equip i del Barça B. Tant dimarts com dimecres van entrenar-se conjuntament els efectius que quedaven a Barcelona. I és que el filial va proporcionar fins a set internacionals. Deulofeu, Sergi Gómez, Luis Alberto i Grimaldo van anar amb la sub-21 espanyola; Agostinho Cá i Edgar Ié amb Portugal sub-20 i Gus Ledes amb la selecció portuguesa sub-21

“La convocatòria de set internacionals aquesta setmana pot condicionar l’alineació per a aquest partit, depenent dels minuts disputats per cada jugador”, va explicar ahir Eusebio Sacristán.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut