Xavi Pascual: “En una final no hi ha favorits”

Xavi Pascual: “En una final no hi ha favorits”

L’entrenador blaugrana afronta amb optimisme, il·lusió, i sobretot prudència, la final de la Copa del Rei d’aquesta tarda, a les 19 hores, contra el València Basket

Com han arribat a canviar les coses en tan sols unes setmanes. Fa unes jornades el Barça Regal lluitava per accedir entre els vuit privilegiats que disputarien la Copa del Rei, i ara, a més d’un dels equips més en forma de la competició, és un dels finalistes de la Copa.

Xavi Pascual ha expressat que l’equip arriba amb ganes a la cita: "M'han comentat que mai abans un equip havia disputat quatre finals consecutives. Això diu molt de la trajectòria d'aquest equip en aquests darrers anys".

Davant el favoritisme que hi ha sobre l’equip blaugrana, el tècnic barcelonista ha cridat a la prudència i ha recordat que “encara que sigui un tòpic, crec que sabem portar-ho bé, tot i que en una final no hi ha favorits. El València Basket arriba més fresc i és un conjunt molt físic que ens obligarà a fer moltes coses bé".
 
Navarro, optimista

El capità blaugrana, tot i els problemes físics, arriba en un gran moment de forma a la final. Navarro ha reconegut que “em trobo bé, amb ganes de començar. Abans d'una final s'oblida tot i ells també estaran cansats”.

L’internacional espanyol ha assegurat que “serà un partit molt exigent. Hem d'imposar el nostre ritme, ja que el València Basket ja ens ha guanyat a la Lliga Endesa i cal anar amb cura", però, amb tot, afronta el compromís amb optimisme: “Estem fent les coses bé i hem arribat a força finals, però si no es guanyen no serveix de res".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut