Júnior, Juvenil i Infantil, amb peu i mig als Campionats de Catalunya

Júnior, Juvenil i Infantil, amb peu i mig als Campionats de Catalunya

El Junior va guanyar a domicili al Caldes (7-9) El Juvenil va golejar dimecres i diumenge al Bigues i al Sant Vicenç de Castellet L’Infantil segueix líder després del seu triomf a domicili a Andorra (0-3)

Quatre partits oficials son els que s’han jugat aquest passat cap de setmana a l’hoquei patins formatiu blaugrana i tots han acabat amb triomf barcelonista.

El més destacat d’ells va ser les dues golejades de l’equip Juvenil que van jugar dimecres a la pista del Bigues i Riells, on van guanyar per un clar 1 a 7 i diumenge passat a la pista del Sant Vicenç de Castellet, on també es van imposar amb un marcador molt favorable (3-13). El Juvenil segueix líder i aquest proper diumenge, a les 11.15 hores, tancarà la primera volta contra l’equip tarragoní del Reus Ploms a Les Llars Mundet.

Nou triomf i continua segon

L’equip júnior del FC Barcelona va tornar a vèncer, en aquest cas a la pista del Caldes (7-9) i continua segon per darrera del Reus Deportiu. Els blaugrana tancaran la primera volta aquest diumenge a les 12.30 hores a Les Llars Mundet rebent el CP Vilafranca.

L’Infantil, líder imbatut

Els més menuts segueixen intractables. Després de superar a domicili l’Andorra (0-3) aquest proper cap de setmana, en concret aquest proper diumenge tancaran la primera volta del Campionat a les Llars Mundet davant del Sant Josep d’Anoia. Serà a les 10.00 hores.

Els propers partits:

Júnior: FC Barcelona – CP Vilafranca (Diumenge, 17 de febrer, 12.30 hores, Pavelló de Les Llars Mundet)

Juvenil: FC Barcelona – Reus Ploms (Diumenge, 17 de febrer, 11.15 hores, Pavelló de Les Llars Mundet)

Infantil: FC Barcelona –Sant Josep (Diumenge,17 de febrer, 10.00 hores, Pavelló de Les Llars Mundet)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut