El FC Barcelona Intersport continua el camí

El FC Barcelona Intersport continua el camí

Després de la derrota a Berlín, els blaugranes afronten la jornada 18 de l’Asobal, amb l’objectiu de continuar invictes a la Lliga

Sense temps a parar-se a pensar en la derrota davant el Füchse Berlín, l’handbol blaugrana juga a Vigo, dimarts a les 20.30 h, contra l'Academia Octavio, la tercera jornada de la segona volta de la Lliga amb l’objectiu de continuar invicte.

Tensió competitiva

L’handbol blaugrana no perd la tensió competitiva. Si diumenge jugaven a Berlín, dimarts ho fan a Vigo, en un desplaçament on Xavi Pascual ha donat descans a Siarhei Rutenka i on els joves Ariño i Balaguer completen la convocatòria.

El partit davant l’Academia Octavio arriba després de caure a Berlín, a la primera derrota de la temporada. El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, ha explicat que sabien que "arribaria aquesta derrota": "Sempre hem estat conscients que passaria i va passar davant un equip que va jugar, la temporada passada, la Final a Quatre”.

El repte dels blaugranes a Vigo, pista on es van proclamar campions de la Copa Asobal el mes de desembre passat, és mantenir la imbatibilitat que porten a l’Asobal, on compten les 17 jornades per victòries.

Un equip que cal vigilar

L’Academia Octavio de Vigo ocupa la 14a posició a la Lliga Asobal d’enguany. Malgrat no estar en llocs capdavanters a la Lliga, és un equip que, en partits puntuals, pot posar en problemes qualsevol, com ja va demostrar a la pista del BM Atlètic de Madrid.

A Vistalegre, seu dels partits de BM Atlètic de Madrid, els gallecs d’Academia Octavio van dominar 40 minuts el marcador i finalment van caure per només tres gols, 28 a 25.

Dels jugadors entrenats per Enrique Domínguez, destaca la capacitat golejadora de José Ángel Fernández “Cerillo”, que va ser capaç de marcar 12 gols en el partit dels seus davant Osca. L’acompanya a l’atac un jove central amb molt bona capacitat de jugar 1 contra 1, com és Pablo Cacheda.

Fran González i Rafa Dasilva al lateral, la mobilitat d’Arkaitz Vargas i la capacitat de llançament de Filip Kallman, fan d’Octavio un equip que cal vigilar, i més a la seva pista d'As Travesas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut