El Barça rep l’Alcoi en un partit amb aires de revenja

El Barça rep l’Alcoi en un partit amb aires de revenja

Els alacantins, cuers, van superar el Barça a la primera volta (5-4) Els blaugrana volen trencar el malastruc de dues derrotes seguides al Palau La darrera victòria a Sant Feliu (2-8) els ha donat una injecció de moral

El FC Barcelona rep aquest dimarts (21.00 hores) l’Enrile P.A.S. Alcoi, cuer de l’OK Lliga però que, curiosament, va superar els blaugrana a la primera volta de la competició. Els barcelonistes han de guanyar sí o sí un rival amb el que hi ha comptes pendents. La victòria és l’únic que val.

Com arriba el FC Barcelona

La injecció de moral que va suposar vèncer 2-8 a Sant Feliu és més important del que es pugui pensar. Els blaugrana necessitaven retrobar-se amb el triomf i amb les bones sensacions, malgrat de tractar-se d’un rival teòricament molt inferior.

Les bones sensacions d’homes com Pablo Álvarez o Marc Torra són vitals pel futur d’un  equip que malgrat és conscient que la distància de vuit punts amb el Liceo és molt gran, segur que afrontaran la resta de partits i la resta de competicions amb una altre aire. Per això, però, cal continuar en la bona línia exhibida aquest passat dissabte a la població veïna de Sant Feliu.

Pel que fa a l’estat de la infermeria, el més important és la recuperació de Sergi Panadero. Després de detectar-li un edema ossi, el jugador va estar aturat uns dies i seguint un tractament conservador ha millorat notablement fins al punt que quasi ja no té molèsties. El que en un principi no semblava tenir molt bona pinta, al final ha quedat en una lesió sense més.

El rival

Els alacantins de l’Alcoi van donar la gran campanada a la primera volta de l’OK Lliga. En un partit en què el Barça va gaudir de nombroses ocasions, curiosament va ser l’equip local el que es va acabar enduent el triomf per un ajustat 5-4. Era la tercera jornada del Campionat, però ja ha plogut molt des d’aquell 21 d’octubre del 2012.

La temporada passada, els de Cairo es van imposar al Palau per un clar 7-3, però els matx va estar molt boig en els primers 10 minuts. En aquest temps es van veure sis gols, tres per cada equip. Fins i tot l’Alcoi es va avançar en tres ocasions: 0-1, 1-2 i 2-3. Al final, però, els gols de Pablo Álvarez, Borregán i dos de Torra van acabar sentenciant un partit que s’havia complicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut