El Barça Regal s’entrena a Tel Aviv

El Barça Regal s’entrena a Tel Aviv

Els de Xavi Pascual han aterrat aquest migdia a Tel Aviv després de quatre hores de vol, i aquest mateix dimecres a la tarda s’entrenen al Nokia Arena Una vintena d’aficionats han volgut acompanyar el recent campió de Copa a Israel

Els components del Barça Regal han tingut poc temps per gaudir del triomf aconseguit diumenge passat a Vitòria. L’equip va tenir un dia i mig per descansar, però el calendari no dóna treva i aquest dimecres ja és a Tel Aviv per preparar el duel de la setena jornada del Top 16 de l’Eurolliga. Aquest dimarts es van exercitar al Palau en una sessió de més de dues hores, i aquest dimecres a la tarda ho fan al Nokia Arena.

Els blaugranes són primers del Grup F i el següent objectiu és classificar-se el més aviat possible per als quarts de final de la competició i tenir l’avantatge de pista per al posterior encreuament de quarts.

Els precedents, favorables

El FC Barcelona Regal jugarà el seu 32è enfrontament contra l’equip hebreu –de moment, 19 victòries i 12 derrotes– i intentarà allargar una mica més la ratxa de victòries al mític pavelló del Maccabi. Els de Pascual han guanyat els sis últims partits jugats contra el Maccabi i han saldat amb victòria les tres darreres visites a Israel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut